Позавчора в національному палаці культури «Україна» відбулося свято-вшанування футболістів київського «Динамо» — чемпіонів та володарів Кубка країни-2003 .
Золоті нагороди лауреатам вручили президент ФФУ Григорій Суркіс, голова Держкомспорту України Микола Костенко, президент ПФЛ Равіль Сафіуллін та перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко.
Вітальну телеграму на адресу чемпіонів надіслав Президент України. Леонід Кучма, зокрема, підкреслив, що успіхи динамівців сприяють утвердженню нашої держави у світовому товаристві, висловив упевненість, що команда-зірка досягне ще багато нових славних перемог.
Микола Костенко оголосив рішення колегії Держкомспорту України про надання наставникові «Динамо» Олексію Михайличенку звання «Заслужений тренер України».
Олексій Михайличенко став також володарем призу «Кращий тренер України». Крім того, кияни отримали й такі призи: «Кращий гравець чемпіонату» — Валентин Белькевич, «Кращий бомбардир» та «Приз чесної гри» —Максим Шацьких.
Після цього відбувся великий концерт артистів вітчизняної та зарубіжної естради. Але не гірше від професіоналів проспівав потужний і дружний хор футболістів-динамівців та їхніх тренерів. Він виконав оду, присвячену вболівальникам.
Добірку підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.