Таку думку висловили Герої Соціалістичної Праці: Надія Петрівна Осніговська з Яснозір’я Черкаського района, Тетяна Никифорівна Горбачова з Великої Бурімки Чорнобаївського та Федір Григорович Береговий з Верхнячки Христинівського району. Усі троє віддали колгоспній праці не одне десятиліття життя, досягли видатних успіхів у сільськогосподарському виробництві. Їхніми руками створювалася потужна матеріально-технічна і соціальна база на селі. Ось чому, сказав колишній голова колгоспу-мільйонера Федір Береговий, «болить і крається нині душа за аграрну руїну...»
— Ширше і глибше пишіть про те, що діється нині на селі, — додала Надія Осніговська. — Газетне слово має велику силу. Тим паче надруковане в «Голосі України». Нехай журналісти частіше виїжджають у глибинку, бесідують з простими людьми. Що більше в газеті буде правди, то більший авторитет вона матиме у читачів.
Знатні люди подякували редакції парламентської газети за те, що для всіх 58 Героїв Радянського Союзу, Героїв Соціалістичної Праці та повних кавалерів бойових і трудових орденів, котрі мешкають на Черкащині, передплачено «Голос України» на друге півріччя цього року.
 
Черкаська область.