Вітрильний спорт. Представники ЗМІ дуже ретельно готуються до висвітлення престижної регати «Кубок Вадима Гетьмана», котра відбудеться з 12 по 16 червня на Київському водосховищі. А щоб робити це на високому професіональному рівні, варто не лише розумітися на правилах змагань або типах яхт. Бажано ще й усвідомлювати цінності, на яких грунтується будь-яка регата світового класу: професіоналізм, якість, чесна гра.
Саме на це акцентували увагу журналістів на брифінгу представники компаній, що беруть участь в організації Кубка Вадима Гетьмана-2003: головний спонсор — «Віннер Вольво Київ», компанія ІСФП та АСК «Остра-Київ».
А потім майстри пера і мікрофона самі вийшли на старт своїх перегонів. Їх поділили на екіпажі на чолі з досвідченими капітанами, і змагання розпочалися. Тоді й з’ясувалося, що вітрила здіймаються не так легко, як це здавалося з берега, що під час кожного повороту екіпаж має за секунду переміщуватися до протилежного борту яхти, створюючи належний баласт, що протягом всієї дистанції потрібно зберігати максимальну концентрацію, інакше ушкодження чи виліт за борт гарантовано.
Переміг дружний і злагоджений екіпаж яхти «Океан» (Марія Ільїна — «Студія+», Степан Щербачов — «1+1», Олексій Маргієв — «Новий канал» та Сергій Бахін — «Хрещатик») на чолі з капітаном, майстром спорту Олександром Казнодієм — переможцем Кубка Вадима Гетьмана 2001 року.
Отже, журналісти показали свій клас і готовність до регати. Тепер черга за спортсменами. З гідних оберуть 20 найкращих екіпажів.