Під таким гаслом у приміщенні Національного експоцентру «Український дім» відбувся ІІІ з’їзд Асоціації платників податків України.
Очолювана народним депутатом, доктором юридичних наук Степаном Гавришем, асоціація нині чи не найпомітніша серед громадських організацій зі статусом всеукраїнських. Це й зрозуміло, бо її діяльність, за словами Степана Гавриша, спирається на розв’язання найболючіших проблем народу, пов’язаних і з підвищенням добробуту, і з формуванням у людей самосвідомості.
За п’ять років асоціація домоглася головного — забезпечила зворотний зв’язок у відносинах «громадянин — держава». У Зверненні учасників з’їзду до Президента України, Верховної Ради та уряду задекларовано тверде переконання, що низькі податки, верховенство права та приватна власність є невід’ємними складовими економічного зростання, демократії та суспільної злагоди. На цьому акцентували увагу передусім народні депутати, зусиллями яких ухвалено безпрецедентно ліберальний закон з оподаткування доходів громадян, який набере чинності з наступного року. Нагадаємо, йдеться про запровадження єдиної ставки податку в 13 відсотків з усіх доходів замість шкали оподаткування, що автори називали прогресивною, а підприємці — репресивною.
Учасники з’їзду закликали державні структури та громадські організації до злагодженої співпраці на шляху реформування податкової сфери, підкресливши: «Правосвідомий платник податків — найвища цінність цивілізованого суспільства, основа його розвитку».