Днями в Подільському районі столиці сталася вкрай неприємна історія. Четверо підпилих молодих людей прогулювалися проспектом Правди з великим собакою бійцівської породи. Тварина була без повідка, тому зауваження подружньої пари і їхнього знайомого на адресу собаки пролунало цілком природно. Люди спокійно попрохали притримати пса, адже ні для кого не новина, що тварини іноді можуть поводитися непередбачувано.
Утім, цього разу чотириногий друг виявився набагато розумнішим і людянішим за людей.
Після короткої сварки один із хлопців, що вигулювали собаку, зненацька для усіх вихопив з кишені ніж і люто почав завдавати ним удари всім трьом людям, що зробили зауваження. Приятелі «відморозка» разом із переляканим псом кинулися врозтіч. Від миттєвої атаки ніхто з потерпілих не встиг захиститися. Їхні крики про допомогу почули мешканці найближчого будинку і викликали міліцію. На жаль, усі троє дістали тяжкі поранення в ділянку живота і потрапили до реанімаційного відділення лікарні швидкої допомоги.
Підозрюваного затримали по гарячих слідах бійці «Беркута». Це був 19-річний хлопець, раніше судимий за хуліганство. Працюючи взуттьовиком, він завжди носив із собою шевський ніж, який і став знаряддям злочину.
Стосовно затриманого порушено кримінальну справу, і подальшу його долю визначить суд, повідомляють у ЦГЗ ГУМВС України.