Позавчора в Національному експоцентрі України стартувала міждержавна виставка-ярмарок промислових технологій, засобів виробництва, товарів та послуг країн СНД, найбільша нинішнього року: загальна кількість учасників — понад 600 із 10 країн (з них близько 500 — вітчизняних).

«Голос України» вперше — не тільки інформаційний спонсор, а й учасник виставки. І досить успішний: за годину після відкриття на експозиційних столах залишилося лише кілька газет та рекламних календарів. Приємно.
На урочистому відкритті Прем’єр-міністр України Віктор Янукович висловив сподівання, що результат цієї виставки — плідне співробітництво у промисловій галузі країн СНД — сприятливо позначиться на економіці України.
Головне, щоб на шляху співробітництва і спільних проектів не з’являлися такі камені спотикання, як історія з літаком Ан. Хоча, як запевнив заступник міністра промисловості, науки й технологій Росії Михайло Личагін, буде зроблено все для того, щоб такі проблеми або не виникали взагалі, або їх вирішували легко й швидко.