Лідер блоку «Наша Україна» Віктор Ющенко переконаний, що на наступних президентських виборах треба висунути єдиного кандидата від демократичних сил і прийняти погоджену програму дій. «Єдиний кандидат і погоджена платформа дій — це бажана і найкраща конструкція на наступні президентські вибори», — сказав він журналістам у середу, коли перебував з візитом у Канаді.
Як повідомляє прес-служба «Нашої України», Віктор Ющенко вважає, що «виграє команда, котра зможе згрупуватися, прийняти програму стратегії виходу з кризи. Треба говорити про команду демократичних сил, про людей, які працювали на керівних посадах, засвідчили свій професіоналізм і керуються національними інтересами держави», — наголосив він.
За словами лідера «Нашої України», «створення команди демократичних сил — єдина формула перемоги». Відповідаючи на запитання журналістів, В. Ющенко висловив сумнів щодо результативності розслідування справи про розповсюдження фальшивих листівок від його імені. За його словами, розслідування цієї справи правоохоронними органами не буде результативним, бо «ці провокації робила влада».