Великодні свята для дітей Червоноградської школи-інтернату були особливі: щедрі подарунки отримали сироти і діти, позбавлені батьківської опіки з соціальних причин.
Колектив моторовагонного депо «Львів» одноголосно вирішив передати свої преміальні — 24 тисячі 500 гривень для потреб інтернату. Залізничники придбали телевізори, меблі, музичні центри, кожна дитина отримала пакуночок із ласощами. У актовому залі інтернату вихованців і педагогів привітали із святом начальник Львівської залізниці Богдан Піх, начальник і голова профкому депо «Львів» Іван Груник, Роман Морда, заступник міського голови Червонограда Мирон Мащак. Кожна зустріч із такими дітьми — сльози на очах. Але якщо родинного тепла нічим не замінити, то принаймні треба подбати про добробут сиріт.
— Діти — золотий фонд держави, і приділяти їм увагу — святий обов’язок усіх громадян,— сказав під час зустрічі начальник Львівської залізниці Богдан Піх. «Колективний тато» і надалі не залишить без уваги цей інтернат. Адже справжні доброчинці прикипають душею до дітей і приходять сюди уже із внутрішньої потреби. До таких, зокрема, належить Сергій Вишневський — голова правління ЗАТ «Дюна Веста», який створив і очолив благодійний фонд допомоги дітям-сиротам. Тільки но він з’являється на порозі інтернату, малюки кидаються йому на шию. Любові не буває забагато...
Червоноград
Львівської області.