Науковці та виробники з багатьох країн обговорили в Запоріжжі перcпективи ринку інструментальної сталі на міжнародній конференції, що відбувалася у ВАТ «Дніпроспецсталь».
Особливу зацікавленість конференція викликала у найбільших європейських трейдерів і споживачів сталі: німецьких (ESST, Sіtter Stahl, Ferrostaal AG), італійських (ІMS S. p. A., Novaccіaі SRL), чеської Hofmann & Co, Ltd, російського АТ «АвтоВАЗ» тощо.
Організатором цього науково-практичного форуму недаремно виступило ВАТ «Дніпроспецсталь». Підприємство є визнаним лідером з виробництва спеціальної сталі в СНД. Компанія має 70-річний досвід у виробництві поковок та прокату круглого, квадратного і штабового перерізу зі спеціальної сталі. За цей час освоєно виробництво майже 800 марок сталі, зокрема більш як 50 — інструментальної.
За словами генерального директора ВАТ «Дніпроспецсталь» Вадима Лейбензона, «розвиток галузі і «Дніпроспецсталі», зокрема, напряму залежить від інтеграції у світовий ринок спеціальної сталі. Відкритість і постійний діалог з науковцями, партнерами і споживачами з усього світу є гарантією нашої упевненості в завтрашньому дні».
Під час конференції учасників ознайомили з технологічними можливостями ВАТ «Дніпроспецсталь» стосовно випуску продукції з інструментальної сталі, розглянуто взаємовигідні напрями співпраці, повідомляє прес-служба підприємства.