23 травня в Києві заплановано проведення Українського форуму юридичних фірм (УФЮФ), ініціаторами якого виступили народні депутати України Степан Гавриш, Валерій Євдокимов, Леонід Черновецький, Олександр Задорожній, Микола Оніщук та деякі провідні юридичні фірми України. Серед них, зокрема, «Салком» та «Укрінюрколегія».

УФЮФ — перша спроба об’єднати юридичні фірми України. Метою форуму є підняття рівня юридичних послуг, обмін досвідом роботи юридичних фірм на ринку правового забезпечення підприємницької діяльності, розробка і запровадження громадського сертифіката якості юридичної фірми, моделі юридичної фірми та професійного юриста, а також систематизація юридичних фірм, що працюють на українському ринку. Болючість цих проблем відчувається саме в останній період, коли на юридичний ринок, за словами народного депутата України В. Євдокимова, дедалі частіше виходять некваліфіковані юристи, які надають некваліфіковані послуги. Потерпають від цього насамперед звичайні люди та підприємства.

За підсумками УФЮФ передбачається провести систематизацію доповідей та звернутися із законодавчими ініціативами до Верховної Ради України, розробити систему громадської сертифікації юридичних фірм, заснувати відповідну асоціацію, створити професійний каталог юридичних фірм та інше.