Футбол. Чемпіонат країни. Прем’єр-ліга. Відкладений 19-й тур. 15 квітня. 

«Дніпро» (Дніпропетровськ) — «Волинь» (Луцьк). 5:1. Голи: Селін, 45, Селезньов, 55, Матеус, 57, 66, 70, 90.

«Дніпро»: Бойко, Федецький, Мазух, Дуглас, Стрінич, Канкава (Селезньов, 46), Ротань, Жуліано (Політило, 74), Матеус, Зозуля (Гама, 69), Коноплянка.

«Волинь»: Неділько, Сімінін (Бабатунде, 51), Масло (Годований, 46), Приндета, Шиш, Скоба, Задерецький, Немчанінов, Матей (Мемешев, 54), Рамон, Селін. 

Рефері — Сергій Лисенчук (Київ).

Дніпропетровськ. «Дніпро-Арена». 12 176 глядачів.

Гості приїхали на цей матч з Маріуполя, де провели календарну гру чемпіонату з «Іллічівцем». Після того поєдинку лучани недорахувались Шершуна та Бікфалві. Ще раніше травмувалися Шиков і Парцванія. Зрештою, під час дніпропетровської зустрічі отримали ушкодження Масло та Сімінін.

Як ви вже встигли помітити, найбільших втрат зазнала лінія оборони. Тому «Волинь», яка пристойно провела перший тайм і навіть вела в рахунку (індивідуальну майстерність виявив і чудово пробив з-за меж карного майданчика Селін), після перерви не витримала.

Такою кадровою форою сильні і дуже мотивовані господарі не могли не скористатися. Хоча, повертаючись до першої половини, зазначимо, що їм не вдавалося виходити на завершальний удар. Ми вже говорили про максимальну зібраність лучан у першому таймі, котрі перехоплювали більшість гострих передач. 

Вагомий внесок у перемогу «Дніпра» зробив Селезньов, котрий вийшов на заміну після перерви і зрівняв рахунок. А потім на полі царював один соліст — Матеус (на знімку). Його чотири влучення — блискучий результат! Але і партнери у нього були чудові.

Фото з архіву «Голосу України».