Футбол. Став відомий склад учасників XІІІ міжнародного турніру пам’яті першого президента Федерації футболу України Віктора Баннікова, який відбуватиметься з 29 квітня по 5 травня у Києві та Київській області.

У цьому престижному змаганні, яке проводять у нашій країні з 2002 року, візьмуть участь юнацькі збірні України, Польщі, Словаччини та Сербії, складені з футболістів 1998 року народження (U-16). Поєдинки пройдуть на київській арені НТК імені Віктора Баннікова і стадіоні «Колос» у Борисполі.

У столиці 30 квітня відбудеться матч-відкриття, в якому зустрінуться збірні України та Сербії (початок о 13:00). У Борисполі змагатимуться команди Словаччини та Польщі (16:00).  2 травня на українців чекає зустріч зі словаками в Києві (13:00), а серби та поляки проведуть матч на стадіоні «Колос» (16:00). В останній ігровий день (4 травня) відбудуться ще два поєдинки: Сербія—Словаччина (12:00, Бориспіль) та Україна—Польща (15:30, НТК імені Віктора Баннікова).

Ті, хто відвідають зустрічі турніру, не пошкодують. Адже побачать у дії здібну молодь, котра, можливо, з часом претендуватиме на місця в національних збірних. Матчі, можна не сумніватися, подарують гостру і безкомпромісну боротьбу, котра притаманна саме юним виконавцям.