Бокс. Варшава (Польща). Міжнародні змагання класу А «Турнір пам’яті Фелікса Штамма». Золоту нагороду виборов українець Олексій Казім-Заде (до 75 кг). У фінальному поєдинку наш боксер здолав представника Угорщини Золтана Харска. Підсумковий рахунок зустрічі — 2:1.
У ваговій категорії до 60 кг бронзову нагороду для нашої команди виграла Юлія Циплакова.
Алекс Леапаї — хлопець, якому немає чого втрачати
Такої думки тренер Володимира Кличка Джонатон Бенкс.
«Спершу цей бій не планувався, бо на місці Леапаї мав бути Бойцов. Я ніяк не збагну, як росіянин міг програти австралійцю. Але потім переглянув той поєдинок і зрозумів, що Леапаї — це хлопець, якому немає чого втрачати, — сказав містер Бенкс. — Якщо відверто, дуже не люблю такі бої, в яких твоєму супернику немає чого втрачати».
Нагадаємо, що титульний бій Володимир Кличко — Алекс Лепаї (уродженець Самоа, виступає за Австралію) відбудеться    26 квітня в Обергаузені (Німеччина).
Медальний водоспад
Плавання. Александруполіс (Греція). Міжнародні змагання Multіnatіons. Українська команда здобула шість золотих, три срібні та чотири бронзові медалі.
Валерія Тімченко виборола дві золоті нагороди — на 400 та 800 м вільним стилем.
У Христини Панчішко «золото» на 200 м батерфляєм та «срібло» на 400 м комплексним плаванням.
Орина Якуба була першою на дистанції 200 м вільним стилем і третьою на 100 м вільним стилем.
Дмитро Прожога — володар золотої медалі на  100 м батерфляєм.
Маргарита Смірнова виграла заплив на 50 м вільним стилем.
Дві срібні відзнаки у Юлії Смаль — на 100 і  200 м брасом, а також «бронза» на 50 м брасом.
Владислав Савенков — бронзовий призер на 50 м на спині.
У командній естафеті 4х200 м вільним стилем Орина Якуба, Христина Панчішко, Поліна Шинкаренко та Валерія Тімченко виграли «бронзу».
Європейська федерація гандболу не визнає вибори президента ФГУ
Гандбол. Європейська федерація гандболу не визнала обрання президентом ФГУ Андрія Мельника 5 квітня цього року. Відповідний лист надійшов до офісу Федерації гандболу України.
Відповідно не є чинними вибори та призначення інших підрозділів федерації, що відбулися під час звітно-виборної конференції, яку ФГУ ще раніше назвала нелегітимною.
ЄФГ надіслала до ФГУ копію листа, адресованого А. Мельнику у відповідь на його звернення.
«Ми отримали лист з інформацією про Конгрес Федерації гандболу, що відбувся 5 квітня 2014 року. Це повідомлення надійшло не від Федерації гандболу України, а з невідомої електронної адреси/телефаксу. Такими діями порушується загальновживана процедура листування.
Крім того, Європейська федерація гандболу отримала пакет документів від ФГУ з важливою та фактичною інформацією про призначення звітно-виборного Конгресу ФГУ на 6 вересня 2014 року за підписом в. о. президента Кочергіної Т. І. У зв’язку з цим повідомляємо, що ваше призначення не може бути прийняте ЄФГ. Тому повертаємо ваші документи для визначення деталей щодо цієї справи».
Листа підписав генеральний секретар Європейської федерації гандболу Міхаель Ведерер.