Коли у продажу з’являються товари з торговою маркою «Купава», запоріжці віддають перевагу їм, а не зарубіжним аналогам, які заповнили ринок.
— Якість наших товарів, а ми їх нині випускаємо більш як 30 найменувань, забезпечено компонентами відомих фірм, які працюють на світовому ринку вже не одне десятиліття, — пояснив генеральний директор запорізького заводу «Кремнійполімер» Анатолій Холодков. — І мені шкода людей, котрі, не знаючи про це, купують щось набагато дорожче...
Анатолій Холодков твердить, що продукція з торговою маркою «Купава» поступається зарубіжним аналогам лише ціною. Для того, щоб у цьому переконалися і переможці традиційного розіграшу призів серед передплатників газети «Голос України», він передав їм набори продукції свого підприємства. До набору входять: відбілювальний і дезинфікуючий засіб «Білизна», антистатик для споліскування як натуральних, так і синтетичних тканин, шампунь з протеїновими добавками, бальзам для волосся, засоби для чищення кухонних плит, миття посуду, догляду за меблями, чищення кахлів і сантехнічних виробів, а також комплект зубних паст «Купава»
Торік загальний обсяг виробництва товарів народного вжитку у Запорізькій області зріс на 30,7 відсотка. Є в цьому заслуга й державного підприємства «Кремнійполімер».
Тож передплачуйте і вигравайте.
 
Запоріжжя.