Щиро вітаю вчених, конструкторів, інженерів та робітників ракетно-космічного комплексу України з професійним святом — Днем працівників ракетно-космічної галузі.
Україна може пишатися своїм внеском у створення сучасної ракетно-космічної техніки, пізнання Всесвіту, освоєння космічного простору. На нашій землі народилися ракетно-космічні системи і космічні апарати, які за технічними характеристиками не поступаються виробам найвідоміших компаній світу, а то й переважають їх.
На крутому історичному зламі ви зуміли не тільки зберегти інтелектуальний, технічний і виробничий потенціал галузі, досвід і кращі традиції своїх попередників, а й примножити їх досягнення новими науковими відкриттями і технічними розробками світового рівня. Це яскраво підтверджує участь українських підприємств у міжнародних космічних проектах.
Трудові колективи космічного комплексу виступають каталізатором розроблення та впровадження у виробництво високих технологій, чим сприяють прискоренню науково-технічного прогресу, соціально-економічному розвитку країни, зростанню добробуту людей і врешті-решт входженню України до високорозвинених держав світу.
Високе розуміння працівниками галузі свого патріотичного обов’язку, ваша самовіддана праця є міцною запорукою того, що ви ще не раз порадуєте Батьківщину своїми досягненнями.
Бажаю успіхів у вашій діяльності на благо української держави і народу.
Щастя вам і вашим родинам, міцного здоров’я, життєвого оптимізму.
Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН.