Презентація конкурсу «Ми — це місто» відбулася 15 квітня у Запоріжжі. Вже другий рік поспіль металургійний гігант підтримує коштами найкращі соціальні пропозиції з розвитку міста.

Цього року підприємство збільшило фінансування проекту до мільйона гривень, а деяких грантів — до 100 тисяч гривень. Про це під час презентації оголосив генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Головною вимогою до новацій є підвищення якості життя, зокрема — захист довкілля, розвиток бізнесу, створення нових робочих місць.

Зазначимо, що минулого року на розгляд було подано одразу 130 заявок і лише 14 переможців отримали відповідні гранти. Серед них особливо вирізнялися такі проекти, як «Школа комп’ютерної грамотності для людей похилого віку» та спеціалізовані тренінги для допомоги дітям з вадами зору «Світ навколо нас».

Імена переможців нинішнього року стануть відомі пізніше. На думку організаторів, що більше якісних проектів буде представлено на конкурсі, то вища вірогідність, що підтримку отримають саме ті, хто насправді роблять життя запоріжців ліпшим.

Запоріжжя.