Партія промисловців і підприємців України підтримує пропозиції Президента стосовно проведення конституційної реформи
ПППУ також виступає за одночасне проведення виборів глави держави та нового складу парламенту на пропорційній основі. Про це йдеться у політичній резолюції, прийнятій на першому етапі III з’їзду партії, що відбувся в неділю у столиці України. Як наголосив на прес-конференції Анатолій Кінах, знову обраний лідером ПППУ, «сьогодні важливо не загострювати політичну ситуацію в державі, а спільними зусиллями створити атмосферу відповідальності політичних сил за соціально-економічний розвиток». На його думку, настав час «не розкидати, а збирати каміння». Саме тому й потрібно провести політичну реформу, яка буде основою для компромісу різних політичних сил.
Анатолій Кінах розповів, що Партія промисловців та підприємців поступово набирає авторитету в суспільстві і, за оцінками Міністерства юстиції, входить у сімку найпотужніших партій в Україні.
На з’їзді лідер ПППУ вручив символічний партійний квиток за номером 100000 підприємцю із Джанкойського району Автономної Республіки Крим Наталії Красновій.