У  середу на Львівщині поширено другий фальшивий лист від імені лідера «Нашої України» Віктора Ющенка. Підробка рясніє висловами на кшталт «заради цієї великої мети (президентства. — Авт.) я готовий жертвувати будь-чим», «а щодо Президента, то я не раз казав, що ставлюся до нього як до справедливого батька». Одне слово, почерк той самий, що й у попередній фальшивці.

Представник «Нашої України» Олег Рибачук повідомив, що, ймовірно, цього разу листівки поширювали через мережу приватних розповсюджувачів. На це вказує і те, що майже 10 тисяч їх знайдено в кюветі біля дороги. Очевидно, розповсюджувачі гроші взяли, а листівки просто викинули.

О. Рибачук припускає, що тираж кольорових листівок сягає 100 тисяч екземплярів. Їх знайдено у Львові, Дрогобичі, Жовкві, Червонограді, інших містах області. Як повідомив у телефонній розмові представник «Нашої України» на Львівщині народний депутат Петро Олійник, він уже звернувся до обласної та районних прокуратур з вимогою порушити кримінальну справу за другим фактом поширення фальшивих листівок та знайти замовників і виконавців цієї провокації. До речі, за словами народного депутата, цього разу листівки виготовляли на замовлення київського малого підприємства «Поліграфпол» у типографії «Планета», яка розташована на Дарницькому вагоноремонтному заводі. Це одразу полегшує роботу Міністерства внутрішніх справ, бо йому не потрібно буде «відпрацьовувати 1600 типографій», як це було в першому випадку. Але чи не тому стала можливою друга підробка, що, виступаючи 4 березня у Верховній Раді, Генпрокурор, Міністр внутрішніх справ та Голова СБУ лише повідомили, що особи, причетні до виготовлення мільйонного тиражу фальшивок, не знайдені.

О. Рибачук нагадав, що незабаром парламент знову має заслухати силовиків з приводу першого «листівкового епізоду» і йому цікаво, «як вони пояснюватимуть, чому не знайдено замовників», бо «Нашій Україні» вони вже відомі.