Центральна виборча комісія внесла деякі зміни до складу територіальних виборчих комісій у п’яти регіонах України, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, сформованих відповідно до постанови ЦВК від 15 вересня 2010 року.

Крім того, розглянувши подання кандидатів на пост Президента, зареєстрованих ЦВК, щодо кандидатур до складу окружних виборчих комісій з виборів глави держави та додані до них документи, комісія утворила 213 окружних виборчих комісій на позачергових виборах 25 травня 2014 року. Відповідне рішення, як повідомляє відділ взаємодії із ЗМІ секретаріату ЦВК, було прийнято одноголосно. Під час розгляду цього питання були оголошені прізвища керівного складу всіх окружних виборчих комісій із зазначенням суб’єктів подання відповідних кандидатур.

Також комісія зареєструвала довірених осіб кандидата на пост Президента Олександра Клименка на позачергових президентських виборах у восьми територіальних виборчих округах, а також довірену особу кандидата на пост Президента Олега Ляшка — у територіальному виборчому окрузі № 223.

На завершення засідання встановлено Порядок проведення жеребкування щодо включення кандидатур від місцевих організацій політичних партій до складу територіальних виборчих комісій із виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. Ці комісії формуватимуться у кількості не менше 9 і не більше 18 осіб.

Центральна виборча комісія повідомляє про відкриття накопичувального рахунку виборчого фонду кандидата на пост Президента України.

Реквізити накопичувального рахунку:

Отримувач: виборчий фонд Саранова Володимира Георгійовича.

Реєстраційний номер облікової картки платника податку: 2378002731.

Банк отримувача: AT КБ «ТК КРЕДИТ».

Код банку отримувача (МФО): 322830.

Рахунок отримувача: 26404002016001.