Рада Всеукраїнської професійної спілки народних депутатів України у Верховній Раді України, правління всеукраїнського депутатського клубу народних депутатів України «Парламент» та правління футбольного клубу народних депутатів України «Парламент України» у Верховній Раді України інформує вас про офіційне запрошення генерального директора турніру Ю. Бєлоусова на VІІ міжнародний турнір серед футбольних клубів парламентів та урядів країн СНД, адміністрацій областей і мерій міст Росії, який відбудеться 17—20 квітня 2003 року в Сочі. Його організують компанія «Футбол Маркет» та газета «Комсомольская правда» за сприяння Російського футбольного союзу.
Усім бажаючим узяти участь у турнірі звертатися до Всеукраїнської професійної спілки народних депутатів України у Верховній Раді України за адресою: м. Київ, вул. Лютеранська, 28-А; тел. 253-33-83; факс 253-01-23.
]]] 
4 лютого о 14-00 у Верховній Раді України розпочнеться прес-конференція за підсумками роботи Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї Ради Європи на засіданні Бюро Асамблеї у Страсбурзі 27 — 31 січня (вул. Грушевського, 18/2, к. 12).
До уваги журналістів! 
Вхід за картками акредитації.