Кучеряве волосся древні вважали символом природності, невимушеності та життєрадісності. І, мабуть, мали рацію. Тому й намагалися будь-що зберегти ідеальні кучері, використовуючи різноманітні засоби.
З появою на українському ринку нової колекції шампуней відомої марки «Pantene Pro-V» — «Ідеальні локони» це зробити стало значно легше. Завдяки мікрочасткам зі зволожувальним ефектом, локони зберігатимуть форму на 70 відсотків краще. У наборі: шампунь, бальзам-ополіскувач та шампунь і бальзам — два в одному.
До слова, це вже п’ята колекція відомої торгової марки на українському ринку. Попередні чотири давно здобули визнання споживачів і призначалися для усунення основних ознак нездорового волосся: слабкості, посіченості, ламкості, тьмяності, браку слухняності та малого об’єму. «Ідеальні локони» не лише усувають ці негативні ознаки, а й допомагають підкреслити красу кучерів.
За словами представника торгової марки «Pantene Pro-V» Ганни Хакеборд, колекцію «Ідеальні локони» розроблено спеціально для тих, хто має кучеряве волосся. А завдяки новинці локони стають слухнянішими, пружнішими, здоровішими та надзвичайно красивими.