Уперше в уряді Криму відбувся науково-практичний семінар «Паблік рілейшнз» у державних організаціях», улаштований Міжрегіональною академією управління персоналом, спеціалістами з Верховної Ради України і Координаційною радою при голові Ради міністрів АРК з інформування населення про діяльність виконавчої влади.
Чи може та чи повинна влада дружити зі ЗМІ? Як досягти з ними взаємного розуміння? Як владі краще бути почутою народом, а йому — дізнатися правду про владу всіх рівнів? Як ефективніше організувати якісний потік інформації про наше буття, системний зворотний зв`язок і розуміння дій влади? 
Розібратися в цих питаннях кримським керівникам органів місцевої влади, їх прес-секретарям і журналістам допомогли провідні фахівці з Києва: голова Комітету Верховної Ради України з європейської інтеграції Борис Тарасюк, ректор Міжрегіональної академії управління персоналом Валерій Бебик, віце-президент МАУП, головний редактор журналу «Персонал» Ігор Слісаренко та інші.
У вступному слові до учасників семінару глава кримського уряду Сергій Куніцин уточнив, що цей захід проходить у рамках програми організації інформування громадськості про діяльність органів влади.