Злочинна група діяла впевнено й нахабно. Більш як дві доби в одному місті ніколи не засиджувалася. Але й цього часу вистачало, щоб скоювати деколи і по п’ять квартирних крадіжок. Сліди їхньої діяльності помічено в Луцьку, Тернополі, на Хмельниччині. Грабували квартири переважно заможних людей. Попередньо зв’язувалися зі своїми знайомими, які й наводили їх на потрібні адреси.
Бандитські гастролі перервали працівники Рівненського управління боротьби з організованою злочинністю та Шепетівського відділу Державтоінспекції. Злочинне угруповання, яке більше року грабувало квартири в містах Західної України, було заарештовано.
За час існування група навіть виробила певний стиль. Зі слів начальника УМВС України в Рівненській області полковника міліції Михайла Цимбалюка, здебільшого бандити спеціалізувалися на пограбуванні помешкань з броньованими дверима. Ламали серцевину замка, залишаючи двері неушкодженими. Забирали гроші, вироби з дорогоцінних металів, побутову та відеоаудіотехніку. Майже безпомилково знаходили заощадження — у пилососі чи загорнутими в целофан й захованими у морозильній камері.
Поки що один із злочинців на ім’я Ромео зізнався у скоєнні десяти пограбувань у Рівному. Вартість вкраденого сягнула величезної суми. Пан Цимбалюк зазначив, що встановлено і доведено крадіжок на більш як 300 тисяч гривень. Згідно з новим Кримінальним кодексом членам цього угруповання загрожує ув’язнення від 7 до 12 років. Безвихідь ситуації, певно, зрозумів і Ромео, який під час розмови зі слідчим намагався викинутися з вікна другого поверху, розбивши головою шибку.
Правоохоронці припускають, що ця група за час своєї злочинної діяльності встигла скоїти майже сто квартирних крадіжок.