Вітаю з 30-річчям від дня утворення Торгово-промислової палати України, яка належить до впливових, авторитетних і ефективних організацій, покликаних підтримувати ділових людей, захищати та відстоювати їхні інтереси.

За час існування палата багато зробила для становлення та розвитку в Україні масового й цивілізованого підприємницького руху, створення сприятливіших умов для малого і середнього бізнесу, підтримки національних товаровиробників, учасників зовнішньоекономічних зв’язків. Нині, в непростий період утвердження в нашій державі ринкових відносин, у цій справі незмірно зростає роль творчого використання кращих світових традицій та досвіду підтримки бізнесу і торгівлі, зміцнення зв’язків зі спорідненими структурами в інших країнах.
Хотів би також наголосити на значущості посилення співпраці Торгово-промислової палати України з органами державної влади у підготовці законопроектів, спрямованих на піднесення вітчизняної економіки, активізацію ділової ініціативи, інтегрування України у світовий економічний простір.
Бажаю вам енергії, цілеспрямованості та успіхів на цьому шляху. Спільними зусиллями ми зробимо свою незалежну державу гідним і повноправним членом міжнародного співтовариства.
Володимир ЛИТВИН, Голова Верховної Ради України.