Народний депутат України Олександр Гудима звернувся з відкритим листом до міського голови Львова Любомира Буняка і закликав «припинити протистояння, яке вже набуло загрозливих форм і від якого страждають усі львів`яни».
«Буря в склянці води» зчинилася тоді, коли міський голова в інтерв`ю одній із газет відгукнувся про «декого з депутатів» як про «малокваліфікованих горлопанів». Народний депутат України, голова обласного осередку НРУ Ярослав Кендзьор процитував цей «перл» на сесії міської ради і охарактеризував роботу міського голови як таку, що «скерована на розвал міського господарства, знищення Львова як ідеологічної столиці нашої держави». Він розвінчав приховані симпатії Любомира Буняка до СДПУ(о), розкритикував його курс на знищення кадрів попередньої команди — усіх, хто мав причетність до «Нашої України», і оприлюднив резюме: «Це диверсія проти Львова і львів`ян».
Міський голова не залишився у боргу. Спочатку вийшов із сесійної зали, а коли повернувся, заявив, що не дозволить «баламутити зал навіть спортсменам-фізкультурникам, колишнім агентам КДБ». У відповідь народний депутат збирається захищати свою честь і гідність у встановленому законом порядку.
Конференція Львівської крайової організації НРУ ухвалила звернення до мешканців Львова, в якому задекларувала свою готовність розпочати процес відкликання Любомира Буняка із займаної посади у разі подальшої нездатності розв`язання проблем міста міським головою. У заяві рухівців також зазначено, що міський голова, замість того, щоб виконувати свої передвиборні обіцянки щодо життєдіяльності міста, звільняє висококваліфікованих працівників із складу попередньої команди, керуючись суто політичними мотивами. Тим часом львів`яни чекають обіцяної теплої води в помешканнях і світла на вулицях...
 
Львів.