На засіданні Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування обставин загибелі Олександра Музичка чекають в. о. Генерального прокурора Олега Махніцького. Про це під час засідання ТСК повідомив її голова Юрій Дерев’янко.

«Відповідного листа я спрямував до Генпрокуратури. Сподіваюсь, до 22 квітня буде проведено всі необхідні експертизи в рамках розслідування справи, і зможемо запитати щодо подальшої роботи комісії», — сказав парламентарій.

А під час учорашнього засідання начальник Державтоінспекції Рівненської області Олександр Семенюк заперечив інформацію про те, що начебто він передавав координатору «Правого сектора» Олександру Музичку 10 тисяч доларів на потреби організації та зобов’язувався щотижня платити по дві тисячі доларів.

«Олександру Музичку я ніяких коштів не давав», — запевнив О. Семенюк, додавши, що не знає, звідки взялася така інформація. Він також зазначив, що є односельцем О. Музичка, знає його з 1988 року та спілкувався з ним, як іншими активістами Євромайдану. «Між нами були лише ділові стосунки», — казав він.

Оскільки інформацію про передачу грошей оприлюднив народний депутат Геннадій Москаль, котрий зазначив, що такий сигнал нібито надійшов до парламентського Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, то комісія вирішила запросити його на наступне засідання для підтвердження цієї інформації.

Водночас представник «Правого сектора» Ілля Ківа заявив, що О. Музичка могли вбити через його протидію протиправній діяльності газотранспортної системи у Долині Івано-Франківської області. Він зазначив, що організація має докази розграбування ГТС.