У лісі поблизу білоруського райцентру Молодечне, за попередніми даними, знайдено тіло директора інформагентства «Українські новини» Михайла Коломійця.

Для упізнання тіла, що, можливо, належить зниклому директорові інформаційного агентства «Українські новини» Михайлові Коломійцю, до Білорусі викликано його матір та близьку знайому. Про це повідомив «Обозревателю» начальник прес-служби МВС Білорусі Дмитро Партон.

За його словами, в лісопарковій зоні за 15—20 кілометрів від районного центру Молодечне було знайдено повішеного чоловіка. Є припущення, що це тіло може належати Коломійцю.

Однак за законом, поки близькі Коломійця його не упізнають, правоохоронці не можуть остаточно стверджувати, що це він. «Поки що труп неупізнаний, але деякою мірою ми можемо стверджувати, що це Коломієць», — заявив Д. Партон.

Як повідомив «Обозреватель», 44-річний М. Коломієць 21 жовтня раптом перестав керувати справами агентства. За даними міліції, 22 жовтня він виїхав до Мінська. До 28 жовтня Михайло регулярно виходив на телефонний зв’язок зі своєю знайомою, пояснюючи свою відсутність психологічними проблемами. 28 жовтня він зателефонував матері та шеф-редакторові агентства і більше на зв’язок не виходив.