Листоноші Дніпропетровської області, котрі зуміють передплатити на наступний рік 50 і більше примірників «Голосу України», будуть премійовані цінними подарунками. Сучасними радіо- та побутовими приладами. Це відбуватиметься завдяки Всеукраїнській профспілці працівників науки, виробництва та фінансів, яка давно співпрацює з редакцією газети Верховної Ради і, зокрема, її кореспондентським пунктом у Дніпропетровську.
Торік, нагадаємо, п’ять поштарок області — Валентина Клочко, Наталя Попова, Світлана Дмитрюк, Олена Лисенко і Катерина Саприкіна — за активну підтримку передплати на «Голос України» в нагороду отримали велосипеди.
Цього разу голова ЦК профспілки НВФ Петро Петриченко, який очолює ще й Всеукраїнський конгрес профспілок, запропонував нову цікавинку. Кращі листоноші Дніпропетровської області, котрі мають дітей шкільного віку, зможуть подарувати своїм чадам справжнє свято. На початку січня наступного року профспілка влаштує для них екскурсійно-туристичну поїздку до Києва на головну, президентську новорічну ялинку. Ми можемо тільки побажати поштаркам-листоношам Дніпропетровщини успіхів.
Дніпропетровськ.