Позачергова сесія Львівської обласної ради лише після другого «тайму» ухвалила рішення з питання «Про соціально-політичну та криміногенну ситуацію у Львівській області».
Запропоноване на попередньому засіданні таємне голосування не відбулося, бо майже сорок депутатів відмовилися брати бюлетені. Наступного разу депутатам запропонували вже два варіанти рішення. Перший варіант від представників «Нашої України» — радикальний: звернутися до Президента України Леоніда Кучми і голови ДПАУ Миколи Азарова з пропозицією звільнити Сергія Медведчука з посади начальника ДПА області. Сесія нагадувала змагання ще й тому, що сам Сергій Медведчук є депутатом обласної ради й очолює фракцію «Соціальна справедливість». Врешті депутати проголосували за дипломатичний варіант, запропонований фракцією «Ділова Львівщина»: взяти до уваги інформацію про перевірку діяльності податківців центральними органами, створити власну комісію для вивчення цього питання, а потім заслухати її висновки на сесії.
На сесії виступив народний депутат від «Нашої України» Олег Тягнибок. Він заявив, що столична комісія не поспішає до Львова, незважаючи на попередні домовленості. Тим часом він відчуває щодо себе антиконституційні дії: зовнішнє стеження, прослуховування телефонних розмов, переслідування тих підприємців, що надають йому інформацію про дії ДПА. І якщо це не припиниться, він має намір звернутися до Ради Європи...
Львів.