Наступного пленарного тижня (19—22 листопада) Верховна Рада може заслухати звіт тимчасової слідчої комісії, яка розслідувала інформацію про можливий продаж Україною систем ППО «Кольчуга» до Іраку. Про це повідомив на брифінгу в адміністрації Президента України постійний представник глави держави у парламенті Олександр Задорожній. За його словами, створена Верховною Радою комісія вже готова звітувати про результати своєї роботи.
О. Задорожній також повідомив, що до 12 листопада парламентська більшість визначатиметься стосовно єдиної кандидатури на прем’єра. Четверо запропонованих більшістю кандидатів — нинішній глава уряду Анатолій Кінах, перший віце-прем’єр Олег Дубина, глава Донецької облдержадміністрації Віктор Янукович та голова ДПА Микола Азаров — до наступного вівторка мають провести зустрічі з депутатськими фракціями та групами у ВР. А 12 листопада координаційна рада парламентської більшості має прийняти остаточне рішення стосовно узгодженої єдиної кандидатури на прем’єра.
Крім того, постійний представник Президента у парламенті розповів про хід роботи над політичною реформою у державі. Робоча група, утворена при Президентові України, працювала у підгрупах і підготувала пакет документів. Зокрема, комісія пропонуватиме внести зміни у 38 законодавчих актів, повідомляє УНІАН.