Завтра — День працівника соціальної сфери
У неділю своє свято відзначатимуть люди, які лікують суспільство від його недуг. Вони заслуговують на добре слово не тільки раз на рік. Щодня їм доводиться стикатися зі старістю, хворобами, смертю — найбільшими бідами людства. Лікарі суспільства виводять із глухих кутів злочинців, наркоманів, підтримують хворих на СНІД, не дають впасти у відчай знедоленим та розчарованим...
Сьогодні ми не будемо за інерцією лише критикувати суспільні вади. А згадаємо, що, приміром, кількість безробітних у країні скоротилася на 11,4 відсотка порівняно з минулим роком. Що, приміром, завдяки сприянню Державної служби зайнятості у січні-серпні 2002 року роботу отримали майже 632 тисячі чоловік.
І це лише один з кроків до одужання, яке намагаються наблизити наші подвижники. Не чекаючи на подяку, забуваючи про власний спокій та сон, даруючи добро.
...Цей консерваторець (на знімку) виходить під вуличні софіти не тому, що любить грати просто неба у романтичні київські вечори. З більшим задоволенням він виступав би тільки в теплих красивих залах. Та мізерний заробіток змушує хлопця думати не про мистецтво, а про щоденний шматок хліба.