Гарбуз — справжня аптека в мініатюрі. Крім того, що у кулінарному приготуванні цей овоч смачний, гарбуз до того ж напрочуд корисний. Сучасна медицина віддає належне цій прадавній городній культурі. Дуже корисно споживати її в разі серцево-судинних захворювань, порушень обміну речовин. При ожирінні, хворобах нирок і печінки гарбузова дієта дає чудовий ефект. Гарбуз — гарне сечогінне, тому радять споживати його при набряках різного походження. Якщо не полінуватися і посушити гарбузове насіння, довгі зимові вечори будуть набагато приємніші разом з ним.
Суспільство
87
Популярне за тиждень
-
1День Німецької єдності — національне свято Федеративної Республіки Німеччина 532
-
2Сьогодні – Всесвітній день вчителя 91
-
3День Республіки Корея, День заснування нації — Кечхонджоль 90
-
4В Україні вже посіяно 2,7 мільйона га озимих культур 66
-
5В Україні відбулися перші аукціони у межах «Земельного банку» 66