Гарбуз — справжня аптека в мініатюрі. Крім того, що у кулінарному приготуванні цей овоч смачний, гарбуз до того ж напрочуд корисний. Сучасна медицина віддає належне цій прадавній городній культурі. Дуже корисно споживати її в разі серцево-судинних захворювань, порушень обміну речовин. При ожирінні, хворобах нирок і печінки гарбузова дієта дає чудовий ефект. Гарбуз — гарне сечогінне, тому радять споживати його при набряках різного походження. Якщо не полінуватися і посушити гарбузове насіння, довгі зимові вечори будуть набагато приємніші разом з ним.
Суспільство
88
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
112 січня – День українського політв’язня 110
-
2Про особливості регулювання підприємницької діяльності окремих видів юридичних осіб та їх об’єднань у перехідний період (реєстр. № 6013) 102
-
3Олександр Корнієнко: Продовжуватимемо підтримувати урядові ініціативи й готові до плідної співпраці 66
-
4Щодо удосконалення механізмів притягнення осіб до адміністративної відповідальності за порушення правил військового обліку та законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію 61
-
5Щодо врегулювання питання стосовно реалізації права на отримання громадянства України другим із подружжя громадянина України, який бере (брав) участь у захисті територіальної цілісності та недоторканності України, а також щодо деяких інших питань, пов’язаних із громадянством, імміграцією та правовим статусом іноземців та осіб без громадянства 57