Гарбуз — справжня аптека в мініатюрі. Крім того, що у кулінарному приготуванні цей овоч смачний, гарбуз до того ж напрочуд корисний. Сучасна медицина віддає належне цій прадавній городній культурі. Дуже корисно споживати її в разі серцево-судинних захворювань, порушень обміну речовин. При ожирінні, хворобах нирок і печінки гарбузова дієта дає чудовий ефект. Гарбуз — гарне сечогінне, тому радять споживати його при набряках різного походження. Якщо не полінуватися і посушити гарбузове насіння, довгі зимові вечори будуть набагато приємніші разом з ним.
Суспільство
88
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук зустрівся в українському Парламенті з Помічником Президента США Кітом Келлоггом 84
-
2Арбітраж FOSFA – вирішення спорів та захист інтересів 67
-
3Героїчний український народ виборов своє право самостійно визначати власне майбутнє 61
-
4Заплановано проведення спільних комітетських слухань 60
-
5Міжнародний день підтримки жертв злочинів 60