Гарбуз — справжня аптека в мініатюрі. Крім того, що у кулінарному приготуванні цей овоч смачний, гарбуз до того ж напрочуд корисний. Сучасна медицина віддає належне цій прадавній городній культурі. Дуже корисно споживати її в разі серцево-судинних захворювань, порушень обміну речовин. При ожирінні, хворобах нирок і печінки гарбузова дієта дає чудовий ефект. Гарбуз — гарне сечогінне, тому радять споживати його при набряках різного походження. Якщо не полінуватися і посушити гарбузове насіння, довгі зимові вечори будуть набагато приємніші разом з ним.
Суспільство
87
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1У Чернівцях вручили сертифікати на іменні стипендії молодим науковцям 81
-
2Сьогодні Українському радіо виповнюється 100 років 65
-
3Іванна Климпуш-Цинцадзе: Що більше Захід підтримуватиме Україну зараз, то менше платитиме і потерпатиме у майбутньому 61
-
4Комітет з питань прав людини рекомендує прийняти за основу законопроєкт, яким вносяться зміни до статті 111 Кримінально-виконавчого кодексу України у зв’язку з Рішенням Конституційного Суду України 58
-
5Нагородили лісників, які гасили пожежі на Харківщині та Полтавщині 56