Шановні народні депутати!

Останнім часом ми стали свідками руйнування всього того, що було досягнуто такими зусиллями Президента та уряду України. Цілеспрямована дискредитація Л. Кучми, постійні загрози та вимоги на його адресу призводять до соціально-політичної напруженості в українському суспільстві.
Маємо зазначити, що ганебна діяльність опозиційних сил підриває  авторитет державної влади не тільки в регіонах країни, а й за її межами. Через політичну нестабільність, яку штучно створюють антипрезидентські групи, потерпають передусім громадяни, підприємства, організації та установи.
Постійне блокування опозиційними силами роботи Верховної Ради України не дає змоги сформувати активно діючу парламентську більшість, тим самим заважає нормальній діяльності законодавчого органу.
Ми обурені подіями та ситуацією, що склалася, і пропонуємо зосередити діяльність усіх політичних сил України на конструктивній роботі щодо прийняття законів соціально-економічного спрямування, які сприяли б розширенню обсягів виробництва, поліпшенню економічної бази, а головне — покращенню соціальної ситуації в державі.
Звернення прийняте на зборах працівників установ освіти Енергодара.