«Баварія» (Німеччина, Мюнхен) — «Манчестер Юнайтед» (Англія). 3:1. Голи: Евра, 57, Манджукич, 59, Мюллер, 68, Роббен, 76. Перший матч — 1:1.

«Баварія»: Нойєр, Боатенг, Лам, Алаба, Данте, Роббен, Гетце (Рафінья, 65), Мюллер (Пісарро, 84), Кроос, Рібері, Манджукич. Тренер — Госеп Гвардіола.
«МЮ»: Де Геа, Смоллінг, Відич, Евра, Джонс, Каррік, Флетчер (Ернандес, 74), Валенсія, Кагава, Руні, Велбек (Янузай, 81). Тренер — Девід Моєс.
Рефері — Йонас Ерікссон (Швеція).
Мюнхен. «Альянц Арена». 67 000 глядачів.
Дива не сталося. «Баварія» не без проблем, але впоралася з «Манчестер Юнайтед». Англійський клуб у зустрічі проти мюнхенців зробив усе що міг, однак проти лома, як кажуть, немає прийому. Баварці тепер такі сильні, що «червоні дияволи», за всієї до них поваги, у своєму нинішньому стані тільки у разі якогось неймовірного збігу обставин могли пройти суперника.
Хоча, варто сказати, що гості показали себе гідно. З погляду тактики, англійський клуб провів зразковий перший тайм, не дозволивши опоненту створити великої кількості небезпечних моментів. А коли на початку другої половини зустрічі Евра відкрив рахунок, гравці та вболівальники «Манчестер Юнайтед», либонь, подумали, а чому б не організувати сенсацію?
Та надалі «Баварія» включила максимальні оберти й показала, чому її сьогодні називають найсильнішим клубом Європи. Перевага гостей тривала лише кілька хвилин. Манджукич зрівняв рахунок. А потім Мюллер та Роббен довели справу до солідного завершення.
«Баварія» продовжує захист свого титулу. Тепер вона чекає суперника по півфіналу, який визначиться за підсумками сьогоднішнього жеребкування у Швейцарії.