Під час нічного чергування інспектори патрульної служби ДАІ Чернігівської області молодші сержанти Олександр Кондренко та Андрій Самойленко помітили автомобіль «Жигулі», що мчав вулицями обласного центру. Помітивши сигнал міліцейського жезла, водій збільшив швидкість. Але автораллі нічним містом тривало недовго. На одному із перехресть переляканий порушник врізався в сарай. І, залишивши автомобіль, спробував утекти. Але за лічені секунди виявився скутим наручниками.
У втікача, як пізніше з’ясувалося, раніше засудженого 26-річного жителя Чернігівської області Михайла Б., була причина втікати. Адже в багажнику викраденого ним автомобіля лежав труп законного власника «Жигулів» з численними ножовими пораненнями. Поряд із загорнутим у поліетиленовий мішок тілом лежала лопата...
Вражений таким швидким спійманням злочинець одразу зізнався у вбивстві. Тепер демонічного гонщика чекають нари у в’язниці. А уважних сержантів ДАІ Андрія Самойленка та Олександра Кондренка — нагородження нагрудними знаками «За бездоганну службу» і повага колег.