Глава держави Леонід Kучма відкрив прес-центр у приміщенні адміністрації Президента по вулиці Банковій у Києві і випробував його першою тут прес-конференцією.

«Інформаційні послуги» представникам мас-медіа глава держави надаватиме в цьому приміщенні щомісячно, а щотижня — брифінги і «круглі столи» співробітників адміністрації Президента.
На жаль, на «перехідчину» у прес-центр працівникам нашої газети потрапити не поталанило. Тому залишається «оглянути» медійні апартаменти очима УНІАН. Він повідомляє, що президентський прес-центр складається з двох приміщень: конференц-залу на 56 місць і кімнати для роботи журналістів, які постійно висвітлюють діяльність Президента України. У конференц-залі встановлено спеціальний подіум для операторів і фотожурналістів, кабіни для перекладачів. Зал обладнано сучасною апаратурою, в крісла журналістів умонтовано мікрофони, виходи для диктофонів, підключено систему синхронного перекладу. У залі також є монітор, який має зв’язок з усіма залами АП, що дасть можливість транслювати заходи з інших службових апартаментів адміністрації.
У другому приміщенні, призначеному для роботи «акул пера», які висвітлюють діяльність Президента, встановлено 12 комп’ютерів, телефони, сканери, принтери. Журналісти зможуть користуватися Інтернетом.
Залишається додати, що це має бути найсолідніший прес-центр з усіх, які доводилося бачити в інших гілках державної влади. Поки що найсолідніший за обладнанням, а якою буде за повнотою і об’єктивністю інформації — судити насамперед вам, шановні читачі.