Компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» удосконалює систему реалізації та обслуговування автомобілів.
Як уже повідомлялося в пресі, наприкінці вересня в деяких регіонах країни (Львів, Одеса) відбулися традиційні осінні міжнародні виставки «Автотех-2002». Їхня особливість — демонстрація не лише класних моделей легкових автомобілів, вантажівок, дорожніх лайнерів та інших досягнень автомобільного виробництва, а й всього, що потрібно для ремонту, пробігу та утримання транспортних засобів, зокрема й можливостей, що помітно зросли, у сфері продажу та сервісного супроводу авто від заводського цеху до гаража покупця.
Якби довелося визначати переможців у цих номінаціях, то ними, на думку багатьох відвідувачів, стали б СП «АвтоЗАЗ-ДЕУ» та його офіційний єдиний дистриб’ютор «АвтоЗАЗ-сервіс», що експонують на виставках повний модельний ряд легковиків найсучаснішого виробництва, а також свої нові послуги на автомобільному ринку. На всі автомобілі СП «АвтоЗАЗ-ДЕУ» надають гарантію на два роки. Автомобілі «Сенс», «Ланос», «Нубіра», «Леганза» комплектують оцинкованими кузовами.
Такий штрих. Якщо раніше з частини продажу автомобілів чільне місце на українському ринку посідали «вазівці», то сьогодні їм уже впевнено дихає у спину СП «АвтоЗАЗ-ДЕУ», маючи більш як чверть обсягу всієї української реалізації.
На виставках цей потужний вітчизняний виробник презентував не лише відомі споживачам автомобілі, а й свої «най-най» новинки — шикарний «ДЕУ-Магнус», «Такуму», «Таврію» з 1,3-літровим двигуном, які, як і «Славута», що впевнено набирає «очки» з якості та доступності ціни, одразу знайшли своїх палких прихильників.
Але справжньою сенсацією стала презентація кредитування покупців автомобілів СП «АвтоЗАЗ-ДЕУ» «Приватбанком», «УкрСиббанком», «Укрсоцбанком».
«Приватбанк» запропонував різко скоротити витрати часу покупця під час купівлі автомобіля в кредит і запропонував спокусливу програму під назвою «Автокредит за 30 хвилин», а «УкрСиббанк» під час кредитування деяких моделей автомобілів СП «АвтоЗАЗ-ДЕУ» надає кредит під 10 вісотків річних у гривнях, ЗАТ «AІCE-Україна» пропонує покупцям придбати автомобілі за оригінальною програмою протягом семи років.
Уперше в Україні громадянам запропоновано можливість придбати автомобілі в кредит за прискореною та спрощеною процедурою, яка потребує лічених хвилин, —покупцю достатньо надати документи, що підтверджують його особистість, рівень доходів та заповнити кілька необхідних паперів. Щасливий заявник отримує свій автомобіль, виплачуючи в подальшому його вартість протягом кількох років (термін кредиту залежить від марки машини). Вигоду нової форми продажу оцінили не лише автопокупці, а й банкіри, продемонструвавши готовність надати клієнтам автокредит. Таке співробітництво великого національного виробника автомобілів з великими та найнадійнішими банками України, як справедливо зазначив голова ради директорів СП «АвтоЗАЗ-ДЕУ» Олег Папашев, передбачає прояв здорової конкуренції, яка має викликати поліпшення обслуговування автопокупців, прискорення прийняття рішень з їх кредитування, зниження відсоткової ставки з кредитів, інші вигоди споживачам.