У суботу та неділю на виставкових площах села Чубинського було велелюдно. Воно й зрозуміло. На щорічній виставці-ярмарку «Київська осінь-2002» під Борисполем сільгоспвиробники з двадцяти областей торгували вирощеними овочами й фруктами, підкопченою й сирою рибою, м’ясом-ковбасами, саджанцями, насінням тощо. Промислові та спеціалізовані підприємства пропонували відвідувачам малогабаритну техніку, обладнання для невеликих фермерських господарств, запчастини, садово-городній інвентар, насіння, міндобрива та інші корисні осінньої пори дрібнички.

П’ятого жовтня з покупцями і реалізаторами спілкувався Голова Верховної Ради України Володимир Литвин. Побаченим він залишився задоволений. Адже, звісно, добре, що в киян є така можливість запастися харчами на зиму за помірними цінами, а сільгоспвиробники мають змогу придбати технічні новинки.
Відбулося чимало бізнесових контактів. Скільки саме — на це запитання організатори дадуть відповідь лише після офіційного підбиття підсумків. Але вони всіляко сприяли цій справі — звели, приміром, за «круглим столом» селян-виробників з керівниками підприємств оптової та роздрібної торгівлі та великих супермаркетів, щоб сторони налагоджували довгострокову співпрацю. А наступну «Осінь» можна буде зустріти за рік на тому самому місці у той самий час.