Завтра президент Росії Володимир Путін разом зі своїм українським колегою візьме участь в урочистостях з нагоди 70-річчя Дніпрогесу в Запоріжжі. Напередодні його візиту посол Росії в Україні Віктор Черномирдін не зміг точно сказати, чи відбудеться зустріч президента Росії Володимира Путіна з лідерами української опозиції, які звернулися до Путіна з офіційним листом у зв’язку з цим. 
Крім того, Віктор Черномирдін заявив, що його «не лякають» наміри української опозиції достроково перервати його посольські повноваження. Він зазначив, що не може дати коментаря «вголос, при всіх». Після чого додав: «Мене цим не налякаєш, я не в тому віці». Посол також підкреслив, що «ніколи не працював на шкоду відносинам Росії та України».
Коментуючи на прохання журналістів повідомлення в ЗМІ про те, що до ймовірних поставок до Іраку «Кольчуг» можуть бути причетні посадові особи Росії, В. Черномирдін зауважив, що не знає, чи є «Кольчуги» в Іраку: «Але ми ні перед ким не звітуємо, не збираємося звітувати, і не будемо. Якщо поставляли, значить, поставляли, але, гадаю, що ні».