Завдяки Комітету ВР з питань культури і духовності скасовано  наказ міністра культури і мистецтв України, відповідно до якого цехи обробки кіноплівки та приміщення звукоцеху, що перебувають на балансі Української студії хронікально-документальних фільмів, передавалися Державній академії керівних кадрів культури і мистецтв.
На переконання парламентського комітету, такі реорганізації означали б фактичну ліквідацію «Укркінохроніки» та факультету кіно і телебачення Київського державного інституту театрального мистецтва ім. І. С. Карпенка-Карого.
До того ж, за даними уряду, для розв’язання проблем кінофакультету виділено 111,8 тисячі гривень для виробництва курсових і дипломних робіт. Кабінет Міністрів України доручив виділити кошти на проведення капітального ремонту приміщень навчального корпусу кінофакультету, матеріально-технічного переоснащення тощо.
***
В Одеській облдержадміністрації відбулася зустріч її глави Сергія Гриневецького з представниками опозиційних партій. Їм надали трибуну, з якої можна було висловити свої пропозиції та вимоги до органів виконавчої влади і отримати відповіді від керівників відповідних управлінь місцевої влади.