Головний приз національного рейтингу фармацевтичної галузі за кращу аптеку і пам’ятний знак «Божественна панацея» виборола центральна аптека для ветеранів фірми «Ганза» у  Сумах. Відтепер вона набула офіційного статусу найкращої в Україні серед спеціалізованих фармацевтичних закладів.
За словами директора представництва ЗАТ «Ганза» на Сумщині Бориса Назаренка, загалом в обласному центрі три ветеранські аптеки, у регіоні — дев’ять, а в Україні — 50. Тож на Сумщині найбільша їх мережа, і до кінця року відкриється ще одна така аптека.
Щодня сумські ветеранські аптеки відвідує близько тисячі ветеранів, інвалідів, чорнобильців та представників інших пільгових категорій населення, де вони можуть придбати лікарські препарати вітчизняного виробництва з істотними знижками. У центральній міській ветеранській аптеці запроваджено ефективну комп’ютерну програму з обліку ліків, їх розподілу та систематизації, що допомагає закладу працювати швидко і чітко. Крім того, в торговельному залі покупців постійно консультує лікар.