Ним, повідомила голова обласної громадської організації «Фронту Змін», депутат обласної ради Ірина Малик (на знімку праворуч), буде Петро Порошенко.

«Ми беремо на себе відповідальність за проведення демократичних виборів та не допустимо повернення команди, яка працювала на режим Януковича в області», — заявила Ірина Малик.

За словами голови міського осередку ГО «Фронт Змін», депутата Кіровоградської міської ради Олександра Горбунова, «фронтовики» прийняли рішення про підтримку Петра Порошенка, бо вважають, що він професіонал найвищого рівня в політиці, бізнесі та в державному управлінні, який активно підтримував Майдан. А також здатен об’єднати Україну та зберегти її територіальну цілісність.

«Фронтовики» вже сформували в області 25 міських та районних виборчих штабів. Завершується процес формування кандидатів у члени ДВК та спостерігачів на 928 виборчих дільницях.

У «Фронті Змін» переконані, що Президентом України стане людина, яка зможе об’єднати країну та реалізує бажання українців жити по-новому.

 

Кіровоград.

Фото автора.