Шановні друзі!

Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.
У центрі вашої щоденної уваги — надійна робота систем життєзабезпечення багатомільйонної європейської країни, своєчасне надання у повному обсязі житлово-комунальних послуг, наближення їх якості до міжнародних стандартів. Ви опікуєтеся запровадженням прогресивних енергоефективних технологій, безперебійним функціонуванням розгалуженої мережі інженерних комунікацій.
Одним з надзвичайно актуальних питань, що стоять сьогодні на порядку денному Верховної Ради України, є формування сучасної законодавчої бази щодо вдосконалення та всебічного розвитку вітчизняного житлово-комунального господарства. Переконаний, що його успішна реформа стане запорукою майбутнього розквіту тисяч міст і сіл Української держави.
Від усього серця бажаю кожному з вас міцного здоров’я на довгі роки, любові до життя, оптимізму, невичерпної енергії, високих професійних досягнень у вашій вкрай необхідній всім нам справі.
Миру, добра та щастя вам і вашим сім’ям!

Голова Верховної Ради України Володимир ГРОЙСМАН.