У неділю в Сербії було оголошено день жалоби за сімома загиблими в аварії військового вертольота Мі-17 — чотирма членами екіпажу, двома лікарями і п’ятиденним немовлям.
... Пізно ввечері в п’ятницю із сербського міста Нові-Пазар у Белград надійшов сигнал про гостре респіраторне захворювання в п’ятиденного немовляти. До нього виїхала «швидка», але через зсув, що завалив шосе, машина не змогла дістатися домівки важкохворого хлопчика. Оскільки для порятунку його життя була дорога кожна хвилина, зі столиці відправили армійський вертоліт із двома медиками. Після огляду хворого лікарі прийняли рішення щодо транспортування дитини на лікування в клініку Белграда. Але при підльоті до столичного аеропорту вертоліт упав і розбився. Усі, хто перебував на борті, загинули. Сербське радіо Б-92 повідомило, що за попередніми даними, вертоліт був справний, а причиною катастрофи став густий туман. Міністр оборони Сербії заявив, що екіпаж вертольота складався з найдосвідченіших пілотів, а сама машина мала сучасне встаткування для рятувальних операцій.
Уся Сербія була вражена загибеллю льотчиків, лікарів і дитини, а прем’єр-міністр Александр Вучич особисто висловив співчуття всім родинам загиблих. У Белграді уряд зібрався на термінову нараду, на якій міністри обговорили те, що сталося, й прийняли рішення щодо дня жалоби. Для з’ясування причин авіакатастрофи в Сербії сформовано дві комісії з військових і цивільних фахівців.