Шановний
Арсенію Петровичу!

13-тисячний трудовий колектив Державного підприємства «АНТОНОВ» стривожений Вашою заявою, що опублікована у ЗМІ 4 березня 2015 р.
Ваші звинувачення, що підприємство знаходиться на межі банкрутства, абсолютно не відповідають дійсності.
На рахунку підприємства є достатньо коштів.
Кожен працівник підприємства за свою працю вчасно, без затримань, одержує свою заробітну плату — у середньому майже 6000 грн. на місяць. Підприємство справно сплачує податки і збори Державі — майже 600 млн. грн. щорічно — і це при тому, що підприємство п’ять років не одержує з бюджету ні копійки!
Останніми роками підприємство побудувало два комфортабельні будинки для молодих працівників, відкрило відбудований дитячий садочок, утримує поліклініку, дитячий оздоровчий табір, бази відпочинку, продовжує будувати житло для своїх працівників. Щорічно в соціальну сферу ДП «АНТОНОВ» вкладає понад 100 млн. грн.
Нас постійно душила та злочинна влада, від якої ми позбавились, вийшовши з Вами на Майдан рік тому.
Але ми не розуміємо, чому Ви продовжуєте необгрунтовані звинувачення ДП «АНТОНОВ», які завдають великої шкоди нашим міжнародним зв’язкам, нашій репутації, зривають вигідні контракти і підривають імідж України як авіаційної Держави, не зміцнюють, а розвалюють економіку України в дні максимального напруження країни під час АТО.
Від стабільної роботи ДП «АНТОНОВ» залежать виробничі плани та трудова діяльність понад 30 підприємств-суміжників в Україні.
У черговий раз запрошуємо Вас відвідати ДП «АНТОНОВ», особисто пересвідчитись в тому, що підприємство напружено працює, виконує замовлення Збройних Сил України, працює над виконанням контрактів, економічно укріплює Державу.
Арсенію Петровичу, прислухайтесь до думки трудового колективу!


Прийнято на загальних зборах трудового колективу ДП «АНТОНОВ» 6 березня 2015 року.
Голова профкому первинної організації Профспілки авіабудівників України на ДП «АНТОНОВ»

В.П. Гуска


Голова профкому первинної організації Профспілки авіабудівників України на філії ДП «АНТОНОВ» 
«Серійний завод «АНТОНОВ»

А.І. Коротенко.