Адвокат Надії Савченко Марк Фейгін повідомив про нові факти, які доводять безпідставність звинувачень щодо неї. «Ми знайшли перші додаткові докази, що Савченко не перетинала незаконно кордон», — написав пан Фейгін у мікроблозі в Twіtter. Нині ці докази перевіряють, після чого їх оприлюднять. Також він підтвердив інформацію про поновлення Надією Савченко голодовки. І заперечив чутки, що вона потребує фінансової допомоги.
Українські медики, які обстежили бранку і назвали стан її здоров’я відносно задовільним, попередили, що поновлення голодовки може обернутися незворотніми наслідками. Сестра Савченко Віра переконана, що «цього робити не можна», і нова голодовка вб’є Надію. Адвокат ув’язненої пояснив рішення про поновлення голодовки так: «Вона хоче, щоб її звільнили як невинну людину. І переконана, що слідчий комітет відповідальний за те, що вона залишається у в’язниці».
Також Марк Фейгін оприлюднив лист Надії Савченко до росіян, в якому вона дякує їм за підтримку і за те, що вони, відреагувавши на неправдиву інформацію про її «фінансові труднощі», почали перераховувати кошти на рахунок Надії. «Це — немислимо, щоб російські люди платили мені за те, що російська влада безчесно і беззаконно тримає мене в російських тюрмах». Надія зауважила, що хоче перерахувати зібрані кошти на допомогу хворим російським дітям.