Художня гімнастика. Барселона (Іспанія). Представницький міжнародний турнір. На ньому успішно виступила українська гімнастка Ганна Різатдінова.
Киянка завоювала чотири медалі — золоту у вправі з обручем, дві срібні (багатоборство, булави) і бронзову (стрічка). Дотягтися до п’ятої медалі не вийшло — у вправі з м’ячем українка посіла п’яте місце.
Теніс. Олександр Долгополов не зумів вийти до четвертого кола турніру серії Мастерс в Індіан-Веллс (США).
У матчі третього раунду 26-річний киянин, котрий посідав 41-ше місце в рейтингу АТР, поступився шостій «ракетці» світового рейтингу, 24-річному Мілошу Раоничу з Канади — 6:7(2), 4:6.
Поєдинок тривав годину і 28 хвилин. Протягом цього часу Долгополов жодного разу не подав навиліт, припустився чотирьох подвійних помилок і не реалізував жодного з двох зароблених брейк-пойнтів на подачі суперника. Канадець зрівняв рахунок в особистих зустрічах з Долгополовим — 1:1.
Отже, не зумівши захистити очка за торішній півфінал турніру в Індіан-Веллс, Олександр Долгополов опуститься в рейтингу за межу 60-ти найкращих тенісистів світу, а це означає, що з понеділка першою ракеткою України стане киянин Сергій Стаховский.
Баскетбол. Суперліга. Регулярний чемпіонат. «Одеса» — «Політехніка-Галичина» (Львів). 75:95 (18:21, 19:23, 22:30, 16:21).
«Хімік» (Южне) — 26 перемог, «Будівельник» (Київ) — 24, «Дніпро» (Дніпропетровськ) — 17, «Київ» — 14, «Черкаські Мавпи» — 13, «Ферро-ЗНТУ» (Запоріжжя) — 12, «Миколаїв» — 11, «Говерла» (Івано-Франківськ) — 9, «Одеса» — 8, «Політехніка-Галичина» — 7, «Дніпро-Азот» (Дніпродзержинськ) — 6.
Бокс. Наступним суперником інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у важкій вазі Олександра Усика (6-0, 6 KO) з України стане росіянин Андрій Князєв (11-1, 6 KO). Поєдинок відбудеться 18 квітня в Києві.
Зазначимо, що 29-річний уродженець Воронежа Князєв виступає на професіональному ринзі вже понад три роки, і нині посідає 15-й рядок рейтингу WBO. Свій останній бій він провів наприкінці вересня 2014 року, коли в четвертому раунді нокаутував грузина Шалву Джомардашвілі.
Біатлон. Став відомий склад збірної України на заключний етап Кубка світу, котрий відбудеться в російському місті Ханти-Мансійську: Валентина Семеренко, Юлія Джима, Ірина Варвинець, Ольга Абрамова, Яна Бондар; Сергій Семенов, Артем Прима, Олександр Жирний, Артем Тищенко.
Це, так би мовити, обов’язкова програма. Але після неї Валентина Семеренко збирається взяти участь у турнірі на «Приз губернатора Тюменської області» і «Перегонах чемпіонів», котрі відбудуться в Тюмені 4—5 квітня. Досить оригінальне бажання за нинішньої ситуації.