Футбол. Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матчі у відповідь. 17 березня.
«Атлетико» (Іспанія, Мадрид) — «Байєр» (Німеччина, Леверкузен). 1:0 (додаткові тайми — 0:0, пенальті — 3:2). Гол: Маріо Суарес, 27. Перший матч — 0:1.
«Атлетико»: Мойя (Облак, 22), Гуанфран, Гіменес, Міранда, Гесус Гамес, Маріо Суарес, Коке (Рауль Гарсія, 46), Кані, Туран, Грізманн, Манджукич (Торрес, 83). Тренер — Дієго Сімеоне.
«Байєр»: Лено, Спагич, Гільберт, Венделл, Топрак, Бендер, Чалганоглу, Кастро, Белларабі, Сон Гін Мін (Рольфс, 77), Дрмич (Кісслінг, 69). Тренер — Роджер Шмідт.
Рефері — Нікола Ріццолі (Італія).
Мадрид. Стадіон «Вісенте Кальдерон». 48 273 глядачі. 11 градусів.
Поразкою в Німеччині «Атлетико» загнав себе до складної ситуації. Однак уже в першому таймі мадридського поєдинку господарям удалося вирівняти ситуацію (за сумою двох матчів). При цьому не можна сказати, що «матрацники» обложили ворота Лено. У цілому, гра була досить рівною. Але мадридці, котрих підганяли трибуни, діяли таки гостріше.
У підсумку в середині тайму Суарес, котрий встигнув на підбирання після невдалого виносу оборонця, зумів уразити ворота леверкузенців, нехай і не без допомоги рикошету. При цьому перший тайм був затьмарений для господарів травмою Мойї.
Небезпечних моментів у матчі глядачі практично не бачили, а от єдиноборств було безліч. І ближче до закінчення матчу градус напруги тільки наростав. «Атлетико» мав вигляд переконливіший і цілком міг вирвати перемогу з потрібним рахунком, але не реалізував кілька моментів.
Справа дійшла спочатку до додаткового часу. «Байєр» дотерпів до серії пенальті, в якій його втома позначилася більше. Топрак і Кісслінг змарнували спроби. Це дозволило до чвертьфіналу вийти «Атлетико». Отже, фіналіст минулого розіграшу Ліги чемпіонів продовжує боротьбу в турнірі.