«Боруссія» (Німеччина, Дортмунд) — «Ювентус» (Турін, Італія). 0:3. Голи: Тевес, 3, 79, Мората, 70. Перший матч — 1:2.
«Боруссія»: Вайденфеллер, Суботич, Гуммельс, Папастатопулос, Шмельцер (Кірш, 46), Бендер (Рамос, 63), Гюндоган, Ройс, Кампл, Мхітарян (Блащиковський, 63), Обамеянг. Тренер — Юрген Клопп.
«Ювентус»: Буффон, К’єлліні, Бонуччі, Лігтштайнер, Евра, Погба (Барзаглі, 27), Маркізіо, Відаль, Перейра, Мората (Матрі, 78), Тевес (Пепе, 81). Тренер — Массіміліано Аллегрі.
Рефері — Милорад Мажич (Сербія).
Дортмунд. Стадіон «Сигнал Ідуна Парк». 65 851 глядач. 9 градусів.
«Ювентус» тріумфально вийшов до чвертьфіналу. Мабуть, це була найпереконливіша перемога з усіх пар протистоянь. Постає запитання: а чи варто комусь узагалі виходити на поле?
Удома дортмундці зіграли, мов у гостях. Вони створили лише один (!) небезпечний момент біля воріт Буфона протягом матчу... Навіть поверни на цю зустріч з «Баварії» забивайла Левандовського, то й він не допоміг би «джмелям» у цій сумній для «Боруссії» битві зі «Старою Синьйорою».
Безжалісним «кілером» для господарів став Тевес, котрий просто знищив підопічних Клоппа. Від швидкого гола до завершального, розгромного, аргентинець зробив усе бездоганно. З партнерами він влаштував кромішню темряву для господарів. Тепер, звичайно, нікому не побажаєш зіштовхнутися з «Юве» у чвертьфіналі. Надто солідна і потужна ця машина.


***


Суперником донецького «Шахтаря» в півфіналі Юнацької ліги УЄФА-U19 (матч відбудеться в місті Ньоні, Швейцарія, 10 квітня) став «Андерлехт» (Бельгія, Брюссель). Бельгійці в 1/4 фіналу розгромили португальський «Порту» — 5:0.