Тренер збірної Іспанії Вісенте дель Боске (на знімку) поділився очікуваннями від матчу відбірного циклу Євро-2016 зі збірною України, котрий відбудеться завтра в Севільї.
— Я дивився останні матчі «Динамо» і «Дніпра» в Лізі Європи, оскільки знаю, що саме гравці цих клубів, а також «Шахтаря», складають кістяк української збірної. У них хороший набір виконавців. У цьому можна переконатися на прикладі поразок «Евертона» і «Аякса» — не останніх команд у Європі.
На нас чекає важкий матч із сильним і гідним опонентом. Було б здорово заробити три очки, відірватися від переслідувачів і зробити крок вперед у турнірній таблиці.
Ми чудово вивчили свого суперника. Українці лише нещодавно відновили баталії у внутрішньому чемпіонаті, що, звичайно, може зіграти нам на руку. Водночас, на відміну від суперників, наші хлопці проводять напружений клубний сезон, і це також є важливим моментом майбутньої битви. Сподіваюся, ми зіграємо з Україною на найвищому рівні.
Повторюся, у складі української збірної багато гравців екстра-класу, таких, приміром, як Андрій Ярмоленко. З Україною нам треба бути дуже обережними. Страшно незручний супротивник.

 


Фото з архіву «Голосу України».